Opetukseni lähtökohta on ilmaisurikas ja aistiva keho, jossa äänesi pääsee virtaamaan vapaasti. Tulet tietoiseksi kehostasi ja opit rentoa, joustavaa ja hengittävää laulamista ja kehonkäyttöä. Äänesi sointi syvenee ja kestävyys paranee. Musiikillinen ilmaisusi vapautuu ja äänesi alkaa soida. Rentoudut ja virkistyt oman äänesi äärellä. Opit luonnollisen tavan laulaa ja hengittää. Laulaminen tuo sinulle iloa, energiaa ja merkityksellisyyden tunnetta. Tulet kokemaan laulamisen iloa ja ilmaisun rohkeutta. Mielesi rauhoittuu ja virkistyy, koet kokonaisvaltaista hyvää oloa.

 

Laulaminen on myös terapeuttista. Laulaminen lisää itsetuntemustasi. Voit laulamisen avulla tutkia itseäsi. Laulaminen rauhoittaa sinut omien tunteidesi ja ajatuksiesi äärelle. Laulaminen ohjaa sinua kuuntelemaan paremmin itseäsi ja luottamaan omaan ääneesi. Voit laulamisen avulla purkaa tunteitasi ja ilmaista syvintä itseäsi. Voit olla rauhassa läsnä omassa itsessäsi ja antaa äänesi soida.

 

 

Aloita laulutunnit 5 krt 45 min starttipaketilla 300,00e, sis alv.  Saat ääneesi vahvuutta, kestävyyttä ja sointia. Saat rohkeutta ja varmuutta omaan laulamiseesi, ilmaisuusi ja esiintymiseesi. Äänesi alkaa soida ja laulamisesi ja puhumisesi helpottuu. SingBodyn tunneilla kehität omaa hyvin soivaa perusääntä ja laulat juuri sinulle sopivaa ohjelmistoa. Autan sinua kehittämään laulu- ja puheääntäsi sekä kasvattamaan esiintymisrohkeuttasi. Jos innostut kehittämään omaa laulamistasi, voit jatkaa valmennusta SingBodyn vakiotunneilla. SingBodyn laulajat voivat halutessaan esiintyä kaksi kertaa vuodessa järjestettävissä konserteissa.

Duo- Kirsi Kovacs ja Marjut Sundell

• Laulunopetus laulunharrastajat, kuoro- tai yhtyelaulajat: Tule oppimaan lisää laulamisesta esim. Yhtyelaulun muodossa. Opit laulamaan äänissä ja tuntemaan, miten yhteinen sointi syvenee ja paranee. Yhtyeet esiintyvät pari kertaa vuodessa SingBodyn konserteissa. Kuorolaulajat käyvät säännöllisesti tarkistuttamassa ja kehittämässä omaa lauluaan SingBodyssa.

 

 

 

 

• Bändilaulajat, laulu+kitara/piano-laulajat, musikaalilaulajat, näyttelijät: Teetkö omaa musiikkia? Jääkö hyviä tekstejä ja melodioita laatikkoon? Tule laulutunneille työstämään musiikkiasi ja anna laulujesi tulla kuuluville? Innostan sinua laulamaan, soittamaan ja kehittämään omia kappaleitasi esityskuntoon.

Tom Sjöholm

Anu Aulanko

Emma Lintulahti

 

 

                                             

 

Kuorojen äänenmuodostus ja laulunopetus

Tilaa kuorollesi pitkänlinjan innostava ammattilainen, joka on perehtynyt kuorolaulajan haasteisiin. Opi kestävää äänen- ja kehonkäyttöä sekä laulamisen helppoutta. Kuorolaulajalla on aivan omat haasteensa laulamisessa: pitää seurata kuoronjohtajaa, lukea nuotteja, seistä tai istua rennossa asennossa.  Näihin haasteisiin olen vastannut monien satojen kuorolaisten kanssa jo parikymmentä vuotta ja vastaan edelleen.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää > Yhteystiedot