SingBodyn uusi vuosi on alkanut mukavissa merkeissä. Yksinlaulajia on aivan aloittelijoista edistyneempiin. Aloittelijoiden tavoitteita on esimerkiksi omaan äänen tutustuminen, laulamiseen rohkaistuminen, musiikista nauttiminen ja laulun ilo!

Edistyneemmät laulajat harjoittelevat erilaisia esiintymistilanteita varten. Mies ja kitara- asiakkaiden tavoitteena on tehdä omia lauluja ja esittää ne lauluillassa, kuten laulu-SingBody-esityksissä, joita pidetään kaksi kertaa vuodessa. Niissä kaikki halukkaat voivat esiintyä.

SingBodyssa toimii kaksi lauluyhtyettä, toinen aloittelijoille ja toinen edistyneille. Yhtyelaulu on hauskaa ja erittäin kehittävää. Hyvällä meiningillä opitaan stemmalaulun saloja ja lauletaan sydämen kyllyydestä. Laulajat vapautuvat ja rohkaistuvat laulamaan. Keho rentoutuu, mieli virkistyy ja ääni vahvistuu! Harjoituksista lähdetään iloisena ja energisoituneena!

Hyvinvointi- ja työhyvinvointivalmennuksessa asiakkaillani on erilaisia tavoitteita. Esimerkiksi stressin purkaminen ja hallinta. Laulaminen on loistava tapa ”kailottaa” stressinsä ulos. Kehollisten harjoitusten kautta hengitys syvenee ja rauhoittuu, ääni alkaa soida.

Äänen sointi omassa kehossa vie tunteiden äärelle ja omaan ääneen tutustuminen on oiva väline itsetuntemukseen ja itseluottamukseen. Äänen vahvistuminen tuo varmuutta ja vahvuutta omaan olemiseen. Laulaminen tuo yksinkertaisesti hyvää oloa ja iloa. Olet lempeämpi ja ystävällisempi itseäsi sekä toisia kohtaan. Tämä kaikki kehittää vuorovaikutustaitojasi. Ole varma, vahva, lempeä ja ystävällinen!

Päivi Lumiaro