Ääni ja keho ovat hyvinvointisi perusta. Niitä viisaasti käyttämällä opit itsestäsi ja pääset kohti tavoitteitasi niin työssä kuin muillakin elämän osa-alueilla. Oman äänen ja kehon tunteminen tuo rentoutta, vahvuutta ja läsnäoloa omaan olemukseen. Äänesi sointi ja voima sekä kehon liike tuovat sinulle iloa, enrgisyyttä ja innostusta.  Voit luoda itsellesi turvallisen, inspiroivan ja voimaannuttavan ilmapiirin, jossa sinun itsesi ja muiden on hyvä olla.

Kehittämäni LumiSound  –työskentely yhdistää äänen, kehon ja mielen, niin että ne tukevat toinen toisiaan. Harjoittelu vapauttaa kehon ja hengityksen liikkeen virtausta, jolloin äänen sointi syvenee ja voimistuu. Tunteet lähtevät liikkeelle ja kun keho, ääni ja mieli vapautuvat, tuntuu olo miellyttävältä ja vaivattomalta.

LumiSound on työskentelykonsepti, jonka avulla ihmiskehon ja äänen kapasiteetti saadaan tukemaan myönteisiä voimavaroja. Harjoittelusta hyötyvät erityisesti esiintyjät ja ihmisläheisissä tehtävissä työskentelevät: esimerkiksi terapeutit sekä muut hoitotyötä tekevät, kouluttajat, opettajat, valmentajat, asiakaspalvelutehtävissä toimivat – mutta myös kaikki omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneet.