Laulutunnit

Laulutuntini tarjoavat sinulle asiantuntevaa ja tehokasta laulunopetusta kokemuksella. Opit laulamaan, musisoimaan ja käyttämään ääntäsi sekä kehoasi monipuolisesti, rennosti ja ilmaisurikkaasti. Yhdistän laulutunneilla ainutlaatuisella tavalla laulamisen ja kehonkäytön kokonaisuudeksi, jolla sinä harjoitat terveen, hyvin soivan, kestävän äänen. Saat ohjausta kokonaisvaltaiseen ilmaisuun ja esiintymiseen. Laulaminen sujuu, kun tiedät miten käytät kehoasi. Lämpimästi tervetuloa laulutunneille!

  • Laulutunteja alottelijoista ammattilaisiin
  • Äänen- ja kehonhuollon koulutustoiminta
  • Yhtyelaulu alkeis- ja jatkoryhmät. Singbodyssa toimii kaksi lauluyhtyettä ti iltaisin, kysy lisää!

Aloita laulutunnit 5 krt/45min starttikurssilla 300,00e(sis.alv.voimassa 2kk ostopäivästä, kertaetu uudelle asiakkaalle) 

• Laulun vasta-alkajat: Tutustut omaan äänesi, rentoon kehonkäyttööön ja hengitystekniikkaan. Laulamme lempilaulujasi ja opastan mielelläni ohjelmiston valinassa.

• Laulunharrastajat, kuoro- tai yhtyelaulajat: Tule oppimaan lisää laulamisesta. Käytätkö kehoasi optimaalisella tavalla laulaessa, onko kehosi rento ja ääni kestävä. Näiltä tunneilta saat asiantuntevaa ohjausta sekä äänellisiin että kehollisiin haasteisiin. Käymme läpi laulamaasi ohjelmistoa ja saat välittömästi avaimia ongelmien ratkaisuun.

• Bändilaulajat, laulu+kitara/piano-laulajat, musikaalilaulajat, teatterilaulajat: Tule oppimaan ja tarkistuttamaan kehonkäyttöäsi laulamisessa ja esiintymisessä. Rytmi sykkii, musiikki virtaa, tunteet elävät ja ääni soi rennossa kehossa. Haluatko lisää uusia vinkkejä äänen soivuuden ja kestävyyden lisäämiseen kehonkäyttösi näkökulmasta.

Kaiken opetukseni lähtökohta on ilmaisurikas, vastaanottavainen ja aistiva keho, jossa ääni pääsee virtaamaan vapaasti. Tulet tietoiseksi kehostasi ja opit rentoa, joustavaa ja hengittävää laulamista ja kehonkäyttöä. Äänesi sointi syvenee ja kestävyys paranee. Musiikillinen illmaisusi, äänen- ja kehonkäyttösi kehityyvät.

Laulun yksityistunnit 

Tule kokemaan laulamisen iloa ja ilmaisun rohkeutta. Samalla opit käyttämään kehoasi aivan uudella tavalla puheessa ja laulamisessa. Tulet kokemaan, miten laulaminen helpottuu ja rentoutuu. Huomaat hengityksesi syventymisen kehossasi. Saat vastauksia ja tukea omaa ääntäsi ja kehonkäyttöäsi koskeviin haasteisiin.

paivi.lumiaro@gmail.com

puh. 040 505 3712

Hinnasto

 

Linkkejä laulamisesta